DOKÜMAN KATALOĞU

DESistem Premier Partner Oldu

En doğru çözümü en uygun fiyata sunma ve her zaman müşterinin yanında olma prensipleri ile yola çıkan DESistem Bilişim Hizmetleri, 2014 yılında preferred partner olarak başladığı DELL iş ortaklığını çok kısa bir sürede Global olarak Premier partnerlik seviyesine çıkardı. Türkiye’deki ilk Premier partner olma başarısını elde eden DESistem Bilişim Hizmetleri Genel Müdür’ü Fuat Mediçeler şunları söyledi.

"DESistem olarak sadece müşterilerimizin ihtiyaçlarını tedarik eden bir firma olmak yerine, müşterilerimizin iş ve çözüm ortağı olmaya çalışma prensibiyle yola çıktığımız günden bu güne kadar DELL’in portföyünde bulunan çözümler ile bir çok başarılı projeye imza attık. Yeni dönemde de DELL – EMC birleşmesi ile prensiplerimizden taviz vermeden yolumuza güçlenerek devam ediyoruz."

Premier iş ortaklığı sayesinde DESistem, müşterilerinde gerçekleştirdiği projelerde sağladığı katma değeri taçlandırmıştır.