DESistem Opswat'ı çözüm portföyüne ekledi

Opswat

DESistem son yıllarda siber güvenlik alanında ciddi yatırımlar yapıyor ve doğru çözümlerle iş birliktelikleri yapıyor. Bu strateji doğrultusunda Kritik Altyapıları korumaya odaklı Opswat ile de bir işbirliği yaparak çözüm portföyünü geliştirdi.

OPSWAT, sistemlere kötü amaçlı yazılımları ve sıfır gün saldırılarını ortadan kaldırmayı hedefleyen çözümler sunuyor. Opswat her dosyanın ve her cihazın tehdit oluşturduğunu göz önüne alarak tehditlerin her zaman tüm konumlarda (girişte, çıkışta ve dinlenme sırasında) ele alınması gerektiğini belirtiyor. Bu çerçevede Opswat ürünleri güvenli veri aktarımı ve güvenli cihaz erişimi için tehdit önleme ve süreç oluşturmaya odaklanıyor.

Birçok teknoloji firmasını destekleyen ve bu firmalara çözüm sunan Opswat multiscanning, CRD, proactive DLP, sandbox gibi teknolojileri hem IT hem de OT katmanında sunuyor. Dünya genelinde bir çok kurum Opswat'ın sunduğu bu teknolojileri kullanıyor. Örneğin ABD nükleer enerji tesislerinin %98'i siber güvenlik ve uyumluluk açısından OPSWAT kullanıyor.

DESistem de uzman ekibi ile Opswat çözümlerini müşterilerine sunuyor.